"Eğitimin Ötesinde Yaşamın İçinde"
Takip Edin
Türkçe English
2017-2018 DI Takımları

15-16-17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Kuşadası Efes Kongre Merkezinde düzenlenen, yenilikçi, lider ruhlu ve kariyer sahibi nesiller yetiştirmek amacıyla düzenlenen ve dünyanın en büyük yaratıclık organizasyonu olarak adlandırılan Destination Imagination Türkiye Finallerinde okulumuz büyük başarılara imza atmıştır.

4 ve 5. sınıf öğrencilerimizden oluşan T-WINNERS adlı takımımız 2. olarak  23-26 Mayıs 2018 Tarihinde  ülkemizi ve okulumuzu Amerika’da, Tennessee Üniversitesi’nde düzenlenecek olan  DI Dünya Finallerinde temsil edeceklerdir. Bu gururu bize yaşatan öğrencilerimiz ve takım sorumlusu öğretmenimiz BİLGE MEŞGURE ASPARUK ve öğrencilerimiz, 4-A sınıfından AHMET BOZAN, HASAN ALİ AŞKIN, 4-C sınıfından ALİ EMGİLİ,  5-A sınıfından EMİR KILIÇ DİNEKLİ, ÖMÜR NAZ KORBEK, ZEYNEP CEYLİN GÖKTAŞ, 5-C sınıfından IRMAK ALPSOYLU’yu yürekten tebrik ediyor ve dünya finallerinde kendilerine başarılar diliyoruz.

6. ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan B-RAIN adlı takımımız ise 3. olarak bizi onurlandırmışlardır. Takım sorumlusu öğretmenlerimiz SİNEM BEDÜK ve AYBENİZ AKIN’a ve öğrencilerimiz 6G sınıfından DORUK    CEM UYGAR, 6F sınıfından ELİF ŞENER, 7A sınıfından DEFNE UYSAL, YAĞMUR MÜDÜROĞLU, CEREN HALLAÇ ve ILGIN YILDIRIM’a teşşekür ederiz.

Turnuvada, YAĞMUR DEVELİ önderliğinde  4. sınıf öğrencilerimiz ve Tarsus Toros olarak MERVE KASARLI ve MEHMET VELİOĞLU`nun önderliğinde 4,6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz  de okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

T-WINNERS

B-RAIN

FOR TUNE

MAGICIANS

7-UP

Sosyal Medya